Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Bustur til HSV - St. Pauli 30. september 2018 kl. 13.30 - UDSOLGT
Så er HSV-Vikinger atter klar med en fantastisk bustur til Volkspark!

Se indbydelsen her.

Og følg med på HSV-Vikinger facebook-siden.

68 tilmeldte - 0 ledige pladser.
Ændringer i HSV-Vikinger
HSV-Vikinger

HSV-Vikinger har efterhånden 10 år på bagen. Mange ting er sket i den periode. HSV er gået fra Champions League til at være overordentligt tæt på at rykke ned! HSV-Vikinger har været mere stabil. Vi har gennem årene haft en stabil medlemsskare og jævnlige busture. Fra starten var vi en ”klassisk” forening med velkomstpakke, medlemsblad, merchandise og hjemmeside. Vi må erkende, at tiden nok er løbet fra den slags forening.

For at få billetter til vores busture er vi afhængige af at have mange HSV-medlemmer iblandt os. Vi har efterhånden omkring 40 HSV-medlemmer, og det er nok til at vi kan sikre os billetter til busturene. Da vi efterhånden ikke har meget, udover rabat på busturene, at tilbyde medlemmerne, har HSV-Vikinger styregruppen besluttet at droppe det ”klassiske” medlemskab af HSV-Vikinger. Fremover vil HSV-Vikinger være en forening for medlemmer af HSV. HSV-Vikinger har i mere end 10 år været anerkendt af HSV som officiel fanklub (OFC), og det er vi fortsat.

HSV-Vkinger inviterer til Bundesliga og grill!
HSV-Vikinger

Lørdag d. 23. august starter den nye sæson, og HSV lægger ud med at spille i Köln. HSV-Vikinger benytter lejligheden til at invitere alle HSV-fans til Bundesliga og grill!

Det foregår i Århus i Haveforeningen Vesterled i Åbyhøj, hvor Kix og Arild lægger kolonihave til (Krokusvej 2). Se mere her. Er du ikke på facebook kan du sende en mail til Jacob på jacob.h@dlgtele.dk og melde din deltagelse. Alle HSV-fans er velkomne!

Calhanoglu sygemeldt!
HSV

I dag kl. 15 starter HSV forberedelserne til den nye sæson. Uden Hakan Calhanoglu, der i går fik en sygemelding af en psykiater. Ifølge sygemeldingen, som i første omgang gælder 4 uger, skulle Calhanoglu være hårdt mentalt og psykisk ramt af de reaktioner han på diverse sociale medier har fået, efter ved flere lejligheder at have udtalt sig for at ville forlade HSV til fordel for Leverkusen.

Ja, det er ikke 1. april! Den er go´ nok! Vi har jo oplevet mange sjove ting når spillere ville presse et skifte igennem, men det her har jeg ikke oplevet før. Jeg er sikker på, at hvis det gjaldt en træning i Leverkusen, så skulle Calhanoglu nok kunne løbe igen......

Udmelding af Supporters Club
HSV-Vikinger

Jeg ønsker ikke længere at være medlem af HSV Supporters Club. Jeg vil dog gerne fortsat være medlem at HSV! Hvorfor så det? Den korte version: HSV Supporters Club (ledelsen) har igennem det seneste år vist en mildest talt virkelighedsfjern tilgang til strukturreformerne i HSV. Jeg ønsker simpelthen ikke at være medlem af en forening, hvor det er tydeligt for enhver, at det overhovedet ikke drejer sig om at støtte holdet, men om at diverse egoer skal plejes. I det "gamle" HSV e.V. var det jo sådan, at afdelingen af støttemedlemmer (i praksis Supporters Club) havde et sæde i HSV´s øverste organ (Tilsynsrådet), når der ses bort fra det allerøverste organ - generalforsamlingen. Det siger sig selv, at Supporters Club her igennem havde (for) stor magt.

Men jeg vil jo gerne være medlem af HSV. Det betyder faktisk meget for mig!

Jeg kunne forestille mig at andre, som også er medlem af HSV (og sikkert gennem medlemskab af Supporters Club) har det på samme måde, så her er en lille historie om hvordan det går med at melde sig ud og ikke mindst finde ud af hvordan jeg kan undgå, at HSV Supporters Club får så meget som en cent af mit kontingent!

HSV mod Cottbus i pokalturneringen
DFB-pokal

Horst Hrubesch fandt en af de sværest mulige modstandere til HSV i pokalturneringens 1. runde. Som vanligt var de 18 hold fra 1. BL og de 14 bedste fra 2. BL i én bowle, og disse 32 hold skulle hver især matches med et hjemmehold fra den anden bowle, som bestod af nr. 15-18 fra 2. BL, 1-4 fra 3. BL, 21 pokalmestre fra lokalforbundene samt 3 hold fra de 3 lokalforbund, som har fleste medlemmer (Niedersachsen, Westfalen og Bayern). Blandt de sidste 24 hold var der hold fra så langt ned som den 6. bedste række.

Men det blev altså nedrykkerne fra 2. BL fra Cottbus. Selvom det var et af de stærkeste hold HSV kunne trække, så må det siges, at HSV er klar favorit. Men det er jo før gået galt. I 2004 havde Paderborn dog næppe vundet uden Hoyzer som dommer, men i 2006 gik det galt for HSV, der røg ud i 1. runde mod Stuttgarter Kickers efter forlænget spilletid og senest i 2012 var det allerede slut i 1. runde efter et 2-4 nederlag i Karlsruhe (med Calhanoglu).

Lodtrækning i Tipskonkurrence Forår 2014
HSV-Vikinger

Den sidste kamp forøgede antallet af rigtige ciffertips fra 10 til 14. Lennart fik 1 ekstra lod, og det lykkedes Kyndi, René og Jørgen at sikre sig et lod. Der er i alt 11 medlemmer med i lodtrækningen 9 medlemmer har ét lod, mens Søren har 2 og Lennart 3 lodder. Slutstillingen kan ses her.

Vi bruger igen en af Danske Spils lottotrækninger, og denne gang bliver det Onsdagslotto d. 4. juni. Trækningen vil kunne ses her omkring kl. 20. 

VM afbud og pokallodtrækning
HSV

I løbet af ugen var det Rafael van der Vaart, der pga. en skade meldte fra til VM, og i går var det så Milan Bedeljs tur. En skam for de to spillere, men ikke ubetinget en ulempe for HSV, skulle jeg mene. Jeg tror ikke nogen af de to ville have spillet et godt VM (i det omfand de havde fået spilletid), og for HSV gælder det mest om at disse to spillere bliver fit for fight til dem kommende sæson. Om det så bliver i HSV er meget tvivlsomt. Begge har kontraktudløb i 2015. HSV vil næppe forlænge med van der Vaart (hverken nu eller næste sommer), og Badelj vil ikke forlænge med HSV nu under de betingelser klubben har tilbudt. Der har jo været diverse rygter fremme vedr. van der Vaart i et stykke tid, og senest skulle Atletico Madrid have vist interesse for Badelj.

HSV Plus vedtaget!
HSV

Lige et par kommentarer/betragtninger til dagens generalforsamling. Vi "slap" med en tur på 15 timer. Rieckhoff stillede forslag om at dagsordenen skulle laves om, så afstemningen om HSV Plus skulle foretages som det første (efter afklaring af diverse formalia og overrækkelse af diverse hædersbevisninger), og at såfremt forslaget fandt det nødvendige flertal på 75% skulle der IKKE stemmes om de 53 ændringsforslag. Debatten om HSV Plus var dog lang nok som den var, så det var først efter 5 timer at forslaget kom til afstemning. Resultatet kender I jo...

Pressekonference med HSV Plus
HSV

I dag var der pressekonference hos HSV Plus. I modsætning til gårsdagens pressekonference hos HSV Allianz var der i dag tale om en meget overbevisende præsentation!

HSV Allianz havde på mere end én måde et snert af DDR. Lad gå at omgivelserne i Grand Elysée var DDR-brune, men retorikken var af en art, der også bragte minder frem fra en svunden tid.

HSV Plus præsenterede de 6 kandidater til det nye tilsynsråd (som kun kommer som en pakkeløsning). Man kan på http://www.hsvplus.de/der-neue-hsv/der-aufsichtsrat/ læse mere om kandidaterne. Her vil jeg koncentrere mig om Karl Gernandt - den måske-nye  formand for tilsynsrådet. Jeg havde forventet en overbevisende præsentation, men jeg må sige, at det var langt bedre end jeg havde forventet! At få sådan en mand i spidsen for tilsynsrådet i HSV vil kun kunne betegnes som et scoop!

Greuther Fürth - HSV 1-1 (0-1)
Bundesliga

Niemals zweite Liga – Niemals !!!!

Det er der så åbenbart en eller anden ”Fodbold-Gud”, der har bestemt.

Dagens kamp var stort set som hele sæsonen har været. Sikkert spil. Vi dominerer kampen. Vi kommer foran (det er nu ikke sket så tit). Vi kikser totalt og forærer modstanderne et mål. Og til sidst. Vi taber. Det sidste skete så heldigvis ikke i dag.

Optakt: Greutherfürth - HSV
Bundesliga

I dag slutter den værste Bundesligasæson i HSV´s historie. Historisk få point, historisk mange mål i mod og vel også historisk mange trænere. At det alligevel kan ende lykkeligt grænser til et større mirakel.

Det kræver dog at holdet scorer i dag. Det har der såmænd ikke været de store problemer med gennem sæsonen. Det kræver dog også, at holdet ikke taber! Og DÈT har været det helt store problem i denne sæson! Hele 21 gange ud af 34 gik HSV fra banen som tabere, og på udebane var den helt galt. Hele 12 kampe blev tabt – heraf de sidste 9!

Den statistik er HSV altså nødt til at bryde, hvis uret ikke skal gå i stå i dag!

HSV - Greuther Fürth 0-0
Bundesliga

I aften havde HSV muligheden for at tage første stik i bestræbelserne på at forblive 1. Bundesligamandskab. For første gang i klubbens historie står man over for at skulle forlade den fornemste tyske liga efter at have været permanent tilstede siden starten i 1963 som det eneste hold nogensinde.

Det er måske en sandhed med modifikationer, men vi har i hvert fald aldrig skullet spille om at blive oppe i en direkte finale. Volkspark var totalt udsolgt. 57000 tilskuere på plads – deriblandt flere trofaste danske VIKINGER, der med rette kunne have forventet en bedre indsats end den, som de fik.

Konkurrence: Greutherfürth - HSV
HSV-Vikinger

Så gælder det sæsonens sidste omgang tips! Sidste lodder i konkurrencen kan du sikre dig ved at tippe det korrekte resultat af kampen mellem Greutherfürth og HSV.   

Du kender rutinen. Smid dit tip i en kommentar. Fristen er søndag kl. 17.00.

Resultatet af tips fra det det første opgør kan du se her.

"Læs mere" for at se en oversigt.
 

Optakt: HSV - Greutherfürth
Bundesliga

Ja nu er det godt nok et stykke tid siden, jeg har skrevet en optakt, men denne bliver måske nok den vigtigste i min HSV karriere. Tænk man skulle sidde her en onsdag aften, og skrive en optakt til en relegationskamp for at overleve i Bundesligaen, for mig er det, eller skal vi sige det sådan, at for et år siden, var det utænkeligt, at vi kunne stå i denne situation, at vi muligvis må en tur ned i 2.  Bundesliga.

Men når vi ser tilbage på dette forår, ja så kommer det jo ikke som nogen overraskelse, da vi godt nok har været ”pot ringe” de sidste mange kampe. Efter jeg så kampen mod Wolfsburg, var jeg sikker på at, vi ikke kom til at vinde flere kampe i denne sæson, og det holdt desværre stik, ja faktisk er det jo et mirakel, at vi ikke er rykket direkte ned med 27 point.

Korte nyheder og tanker om en mulig opstilling til kampen på torsdag!
HSV

I går var Slomka i Paderborn for at se kampen mod Aalen, mens assistenttræner Nestor El Maestro var i Fürth for at se Greutherfürth tage imod Sandhausen. I sidste uge var det omvendt, så begge trænere har haft muligheden for at danne sig et førstehåndsindtryk af den kommende modstander.

I dag kl. 15.00 var der så træning for første gang siden kampen i Mainz i lørdags. Dem der havde spillet i den kamp trænede let, mens reserverne lavede pasnings- og skudøvelser. Tesche og Lasogga lavede løb. Tesche døjer med en let muskelskade mens Lasogga jo som bekendt ikke er helt tilbage på 100%. Det var aftalt med Dr. Müller-Wohlfahrt, at Lasogga ikke skulle spille mere end en times tid.

Konkurrence: HSV - Greutherfürth
HSV-Vikinger

Vi får lige 2 kampe ekstra at tippe! HSV spiller som det nok er bekendt Relegationskampe, og det blev i dag klart, at kampene bliver mod Greutherfürth. Kampene bliver spillet torsdag kl. 20.30 og søndag kl. 17.00. I den første kamp er Bundesligaholdet hjemmehold, så det gælder altså i første omgang om at tippe resultatet af HSV mod Greutherfürth, og det gør du som vanligt i en kommentar.

Fra torsdag fra kl. 22.30 kan du så tippe på resultatet af returopgøret. Men i første omgang gælder det altså det første opgør. Fristen for tip er torsdag kl. 13.00. Så er jeg sikker på, at Frede eller jeg kan nå at lave en oversigt inden turen går mod Hamburg!

FSV Mainz 05 - HSV 3-2
Bundesliga

Så er det sikkert og vidst. HSVs bundesligasæson forlænges med to yderligere kampe, hvor vores hold skal møde nummer tre fra 2. Bundesliga om retten til at spille i 1. Bundesliga i næste sæson.

Det er en kendsgerning efter, at både Braunschweig og Nürnberg i dag tabte klart med henholdsvis 1-3 og 1-4 og dermed rykker direkte ned. HSV tabte også - denne gang med 2-3 efter at have været det klart bedste hold i 1. halvleg. Efter pausen kneb det dog noget med moralen.

Optakt Mainz 05 - HSV
Bundesliga

Mest sandsynlige scenarie i morgen. Braunschweig taber. Nürnberg taber og HSV taber. Hvorfor? Det gør de jo hver gang!

Scenario nr. 2. En af de to andre vinder. Det betyder så, at vi skal have point. Hvis det er Braunschweig, er et enkelt nok.

Heldigvis er muligheden for point så de bedste i meget lang tid.

Samkørsel til evt. kamp 15.5.
HSV-Vikinger

Er der nogen fra Århus-området der er interesseret i at tage med ned til en evt. kamp torsdag d. 15.5.?

Afgang omkring kl. 14. Det koster 300 kr. i kørsel, eller man får 900 af de 3 andre hvis man kører (ved en fuld bil). Det er en C-kamp, så det ligner billetpriser på mellem 28 og 32 EUR (kategori 4 og 3). Hvis det bliver aktuelt, åbnes der for billetsalg til medlemmer umiddelbart efter kampene på lørdag.

Hvis du ikke er medlem af HSV-Vikinger, og derfor ikke kan svare herinde, så send mig en mail på allan@bangsbro.dk. Eller hvis du er på facebook kan du besøge vores gruppe der - https://www.facebook.com/groups/36365913810/ - hvor samme opslag er lavet.

Konkurrence: Mainz - HSV
HSV-Vikinger

Så det tid til konkurrence igen! Vi møder i weekenden Mainz på udebane i en kamp hvor vi meget gerne skal have points, men får vi det eller går det helt galt og vi spiller 2. liga næste sæson? Hvad tror i?

Tips skal være afgivet løndag kl 15:00

Den opdaterede stilling i konkurrencen kan ses her 

VIGTIGT!!!! Hvis vi slutter på 16 pladsen får vi to kampe mere denne sæson, disse kampe vil også være en del af konkurrencen!

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,430,389 Unikke besg