Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Drobny til Bayern?
HSVDer er endnu ikke noget officielt vedr. Adler-transferen, men det var jo heller ikke at forvente. Arnesen er tilbage i Hamburg i morgen, og det forventes at Tilsynrådet mødes snarest og at kontrakten kan underskrives i starten af næste uge.

Der er derimod nyt om et evt. Drobny-skifte. Kicker melder i dagens udgave, at Drobny skulle være på vej til Bayern, hvor reservekeeper Jörg Butt (37) indstiller karrieren til sommer (og bliver talentchef). Bayern har jo råd til at have en så dyr reservemålmand - det har HSV ikke.

Skiftet skulle have en værdi af 2 mill. Euro, og en del af de penge kunne gå til en lejeaftale med Nils Petersen, der slet ikke spiller nogen rolle hos Bayern. Ikke overraskende kunne man mene. Topscorer i 2. Bundesliga virker ikke som en billet til meget spilletid i Bayern, men i en klub med knap så gode og knap så mange angribere kunne han nok regne med noget spilletid. Hvis der er noget om historien, så tyder det jo mere og mere på at HSV ikke ønsker at forlænge aftalen med Petric.
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,332,166 Unikke besg