Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
· Billetter
HSV-Vikinger
· Hvem er vi
· Bliv medlem
· Velkommen
· Styregruppen
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besøgende
· Gæster online: 2

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
8 spilledages karantæne til Guerrero
HSVJa, det er endnu ikke helt afgjort, men det "forslag" som DFB plejer at sende ud til klubberne, er chancen for at ændre på tæt på nul. HSV har dog gjort forsøget, da nogle mener at der fra Guerreros tackling kan drages paraleller til Andreas Ottls røde kort for Hertha for en måneds tid siden, hvor han slap med 3 spilledages karantæne.

Det overrasker mig lidt, at han får så lang karantæne. De første meldinger lød på op til 6 spilledages karantæne, men det har sikkert haft stor indflydelse at det ikke er første gang der er en i disciplinærsag mod Guerrero (drikkedunk mod tilskuer). Jeg synes dog personligt, at det er helt ok. Det Guerrero lavede mod Ulreich kan på ingen måde forsvares, og hører overhovedet ikke hjemme på en fodboldbane. Han kastede sig med fuld fart mod en total forsvarsløs målmand, som var meget heldig ikke at brække benet eller lignende.

Lige nu er min holdning til Guerrero godt nok meget kritisk, men det er vel meget tvivlsomt om der er nogle der vil have en spiller der laver sådan nogle ting og tjener 5 mio. euro om året til sommer.

Kommentarer
#1 Allan Bangsbro
d. 05/03/2012 20:23
Så meget tjener han vel trods alt ikke.....

Men han er entydigt blandt de absolut bedst betalte spillere i truppen, og hvis Petric ikke passer godt ind i den "nye lønstruktur", så gør Guerrero det helt sikkert heller ikke.

Jeg er også bange for at vi "hænger" på ham.
#2 Lennart Pedersen
d. 05/03/2012 21:18
8 dage er da ok, for at forsøge at lemleste en anden parson...snakkede med en kok på hotel jeg boede på, og han var oppe i 10 dage, da det efter det med dunken, ikke var første gang han trådte så meget ved siden af (han var godt nok også Pauli fan)...

man ja, vi hænger desværre på ham, og efter at mladen ikke er her efter sommerferien, så har vi store problemer oppe foran..
#3 Anders Buch
d. 05/03/2012 21:22
Allan - ret mig hvis jeg husker forkert, men det var vist Hoffmanns "svendestykke" at forlænge Guerreros kontrakt til 2014 med en helt vanvittig årsløn (5 mio.).
#4 Allan Bangsbro
d. 06/03/2012 10:33
Jeg mindes ikke at have læst noget i nærheden af 5 mill. Jeg mener at have læst om i omegnen af 3 mill.

Som jeg husker det var forlængelsen kontroversiel - ikke så meget pga. lønnen - men pga. flaskekastet og de øvrige disciplinære sager.
#5 Jørgen Buch
d. 06/03/2012 15:47
Som oftest bliver lønningerne vist ikke offentliggjort men i følge Matz fra Hamburger Abendblatt, der vel er den mest troværdi journalistkilde vedr. HSV, er Guerrero klubbens bedst betalte spiller med en årsindtægt på 4,5 mio Euro. Hoffmanns største genistreg!
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du medlem?
Så kan du her tilmelde dig siden som bruger.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
1,933,172 Unikke besøg