Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
8 spilledages karantæne til Guerrero
HSVJa, det er endnu ikke helt afgjort, men det "forslag" som DFB plejer at sende ud til klubberne, er chancen for at ændre på tæt på nul. HSV har dog gjort forsøget, da nogle mener at der fra Guerreros tackling kan drages paraleller til Andreas Ottls røde kort for Hertha for en måneds tid siden, hvor han slap med 3 spilledages karantæne.

Det overrasker mig lidt, at han får så lang karantæne. De første meldinger lød på op til 6 spilledages karantæne, men det har sikkert haft stor indflydelse at det ikke er første gang der er en i disciplinærsag mod Guerrero (drikkedunk mod tilskuer). Jeg synes dog personligt, at det er helt ok. Det Guerrero lavede mod Ulreich kan på ingen måde forsvares, og hører overhovedet ikke hjemme på en fodboldbane. Han kastede sig med fuld fart mod en total forsvarsløs målmand, som var meget heldig ikke at brække benet eller lignende.

Lige nu er min holdning til Guerrero godt nok meget kritisk, men det er vel meget tvivlsomt om der er nogle der vil have en spiller der laver sådan nogle ting og tjener 5 mio. euro om året til sommer.

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,332,163 Unikke besg