Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
· Billetter
HSV-Vikinger
· Hvem er vi
· Bliv medlem
· Velkommen
· Styregruppen
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besøgende
· Gæster online: 2

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Petric forlader HSV til sommer
HSVJa, der er meget nyt at berette fra Hamburg i dag. Her til aften er der så kommet en officiel meddelelse ud på hsv.de, at HSV ikke tilbyder Mladen Petric en forlængelse af den kontrakt som udløber d. 30. juni.

Den officielle grund opgives at være at Petric ikke passer ind i denne store ombyggelse af holdet, hvor vi satser på de unge spillere. Det har dog helt sikkert også spillet ind at Petric får en ret betydelig årsgage og at han på det seneste har været langt fra tidligere tiders niveau.

Det bliver dog alt andet lige en meget vemodig afsked med Petric til den sidste hjemmekamp i denne sæson. "Magier" som Petric er blevet døbt kom til klubben i 2008 i en byttehandel med floppet Zidan, som røg til Dortmund og Petric den anden vej. Først var jeg lidt skeptisk, men Petric bed sig hurtigt fast på holdet og fik gang i målscoringen. Hans sympatiske væsen og akrobatiske spillestil har helt sikkert bragt ham meget popularitet fra fansenes side, og i sine hidtil 127 kampe for os har han scoret 60 mål. Et ganske pænt snit må man sige. En super spiller forlader os, men det er dog helt sikkert det rigtige for klubben.

Kommentarer
#1 Allan Bangsbro
d. 05/03/2012 22:52
Petric har i mine øjne været vores bedste spiller siden van der Vaart. Men det var nok tiden at gå hver sin vej. HSV skal forynge truppen og skære ned på omkostningerne, og Petric ønsker en længerevarende aftale her i karrierens efterår.

Fru Petric vil ifølge Hr. Petric gerne bo i USA, så måske turen går over Atlanten. Jeg vil dog ikke blive overrasket hvis en anden Bundesligaklub tilbyder ham en (saftig) kontrakt. Min største skræk er at han skal til Wolfsburg!
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du medlem?
Så kan du her tilmelde dig siden som bruger.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
1,933,170 Unikke besøg