Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Korte nyheder og tanker om en mulig opstilling til kampen på torsdag!
HSV

I går var Slomka i Paderborn for at se kampen mod Aalen, mens assistenttræner Nestor El Maestro var i Fürth for at se Greutherfürth tage imod Sandhausen. I sidste uge var det omvendt, så begge trænere har haft muligheden for at danne sig et førstehåndsindtryk af den kommende modstander.

I dag kl. 15.00 var der så træning for første gang siden kampen i Mainz i lørdags. Dem der havde spillet i den kamp trænede let, mens reserverne lavede pasnings- og skudøvelser. Tesche og Lasogga lavede løb. Tesche døjer med en let muskelskade mens Lasogga jo som bekendt ikke er helt tilbage på 100%. Det var aftalt med Dr. Müller-Wohlfahrt, at Lasogga ikke skulle spille mere end en times tid.

Det var tydeligt, at Lasogga var savnet - sådan har det jo  været hele sæsonen. - men 16. pladsen var jo sikret på det tidspunkt, og det er jo essentielt at vi endnu kan få glæde af Lasogga i kampene mod Greutherfürth. 

Djourou var allerede en del af truppen i lørdags efter sin skade, og er nu en mulighed til startopstillingen i midterforsvaret. Zoua er også klar igen, men det kan vist højest blive til en plads på bænken for ham.

Det er yderst positivt, at skadessituationen begynder at lysne lidt. Hvis vi kunne stille med samme opstilling som i lørdags, men den vigtige ændring, at det bliver med Westermann eller Jansen på venstre back i stedet for Jiracek (det er altså bare ikke en position han spiller godt), så kan vi vist ikke stille stærkere op lige nu. Så er det kun de korsbåndsskadede Beister og Rajkovic, der ville kunne forstærke holdet. 

Westermann lavede jo en mega brøker i Mainz, men jeg vil stadig vurdere ham til at være vores bedste midterforsvarer. Det er klart, at Jansen er vores bedste venstre back. Han skal dog spille en del bedre end han gjorde i Augsburg, men hans comeback blev måske også forceret en smule. Nu har han fået 2 uger mere til at opbygge formen, og jeg håber han kan være med på torsdag. Vi kan sikkert godt få brug for en offensivt orienteret venstre back - vi må jo gå ud fra at Greutherfürth kommer til at stå meget dybt. Jeg mener jo at Jiracek bør spille på den defensive midtbane, og jeg ser ham gerne som makker med Badelj. Jiracek er langt mere målfarlig end både Arslan og Rincon (ja, han har stadig det første mål i HSV-trøjen til gode), og jeg mener at HSV på torsdag skal komme med 180 i timen fra start, og det er Jiracek langt bedre til en Arslan og Rincon, som er mere defensivt orienterede. Og i den offensive del af holdet ville jeg satse på.... ja! Offensiven. Det skulle se således ud:

Jeg ville stille med:

Adler - Diekmeier, Djourou, Westermann, Jansen - Badelj, Jiracek - Ilicevic, van der Vaart, Calhanoglu - Lasogga.

Kløverbladene skal BLÆSES baglæns ud af banen!

Slomka finder sikkert på noget andet, og der skal jo også være balance på holdet. Men jeg håber han stiller mere offensivt op end "vanligt". Vi møder altså et hold fra den næstbedste række, og SKAL ud fra start og sætte dem under pres!

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,430,401 Unikke besg