Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 2

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
HSV Plus vedtaget!
HSV

Lige et par kommentarer/betragtninger til dagens generalforsamling. Vi "slap" med en tur på 15 timer. Rieckhoff stillede forslag om at dagsordenen skulle laves om, så afstemningen om HSV Plus skulle foretages som det første (efter afklaring af diverse formalia og overrækkelse af diverse hædersbevisninger), og at såfremt forslaget fandt det nødvendige flertal på 75% skulle der IKKE stemmes om de 53 ændringsforslag. Debatten om HSV Plus var dog lang nok som den var, så det var først efter 5 timer at forslaget kom til afstemning. Resultatet kender I jo...

En af de første talere var en ung kvinde, som holdt en fantastisk tale for HSV Plus. Jeg vil prøve at gengive den vigtigste del så det forhåbentligt giver mening...(man skulle måske have været der). Modstanderne af HSV Plus havde jo gjort det til et spørgsmål om "e.V." (forening) eller ej, og også slået på den mere end 125-årige foreningshistorie. Men hun påpegede, at HSV-fans (typisk modstandere af HSV Plus) efter kampen i Fürth forrige søndag havde sunget "....immer erste Liga" og ikke "Immer e.V."! For langt de fleste af de mere end 73.000 medlemmer i HSV, er HSV lig med fodboldholdet og den enestående snart 51-årige Bundesligahistorie. HSV Plus vil give fodboldholdet en tidssvarende og nødvendig struktur i HSV Fussball AG og samtidig sikre at HSV e.V. kan fortsætte sit almennyttige arbejde på mindst samme gode vilkår som i dag.

Det flyttede nok ikke mange stemmer, men det skyldtes mest, at medlemmerne i forvejen var afklarede omkring hvad de ville stemme, men i virvaret af de mange mere eller mindre seriøse argumenter i valgkampen synes jeg, at hun mere end nogen anden formåede at gøre det hele meget simpelt!

Også den nye chef for tilsynsrådet Karl Gernandt lagde mærke til den unge dame, for han fremhævede netop dette indlæg i sin tale efter at HSV Plus var en realitet, og hun fik igen et meget stort og fortjent bifald.

Der var ved flere lejligheder også det modsatte! Pibekoncerter! Rainer Ferslev fra HSV Allianz fik ved flere lejligheder de knap 8.000 tilhængere af HSV Plus til at lave pibekoncerter, som jeg ikke har hørt i samme styrke siden hver eneste boldberøring af Daniela van Buyten i kampen mod Bayern i november 2006! HSV Allianz er ikke i sig selv et koncept, men definerer sig alene ved at være imod HSV Plus. Rainer Ferslev, som i øvrigt er advokat, var ikke videre populær, og når de mange medlemmer buhede var det i langt overvejende grad ikke p.g.a. det saglige indhold (selvom det haltede i alvorlig grad), men mest fordi Rainer Ferslev ikke holdt sig tilbage og kaldte folkene bag HSV Plus for simple svindlere.

Ernst-Otto Rieckhoff og Karl Gernandt opfordrede til at ingen skulle betragtes som vindere eller tabere, og at de ville arbejde for at alle om få år skulle kunne se tilbage på dagen i dag og erkende, at de mange forbehold overfor HSV Plus og frygten for HSV Plus var ubegrundet. Jeg er dog sikker på Rainer Ferslev sammen med Jürgen Hunke, Johannes (Jojo) Liebnau, Christian Strauss og Christan Reichert aldrig vil kunne fatte det......

Det var et meget bevægende øjeblik, da Ernst-Otto Rieckhoff som den eneste i løbet af dagen fik standing ovations, da han lidt over halv fem gik på talerstolen efter det imponerende flertal på over 86% var en realitet. Bevægende for Rieckhoff, men også for mange af os på tribunen. Siden jeg første gang stiftede bekendtskab med HSV Plus i september sidste år har jeg håbet på at det kunne blive en realitet. Og det skete i dag!

NUR DER HSV    

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,430,379 Unikke besg