Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 4

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Optakt til den nye sæson
HSV

1. eller 2. Bundesliga og med hvilke spillere?

Håber på snarlig positiv afklaring. Til gengæld er træningsopstarten for den kommende sæson på plads.

Træningsstart: 18. juni

Træningslejr - 22/6-29/6 - i Glücksburg - 2 træningskampe incl. en i Flensburg

Kinarejse (Guangzohou) - 4/7-11/7 - 2 træningskampe

Såfremt vi bliver i Bundesligaen, holdes der en uges pause. Ellers træning

26/7+27/7 - Telekom-Cup i Hamburg (FC Bayern, Bor. M'Gladbach, Wolfsburg)

En uges træningslejr i Østrig

2. Bundesliga starter 1/8 - 1. Bundesliga starter 22/8

HSV - FC Bayern München 1-4 (0-1)
Bundesliga

Efter 10 minutters spil kiggede jeg lige op på måltavlen. 0-0 – men nej – der var kun spillet 4 minutter! En fantastisk intens startfase, hvor HSV viste det vi har sukket efter hele året. 100 % tændt. Klar til at gå ind i alle nærkampe og klar til at komme medspillerne til undsætning, hvis det var nødvendigt.

Sådan fortsatte det den første halve time, hvor man også uden HSV-briller måtte konstatere at hjemmeholdet var bedst. Det blev også tydeligt, hvorfor vi ikke kæmper med i toppen af Ligaen. De chancer, som vi tilspillede os, var alle temmelig langt fra at blive farlige.

Optakt: HSV - FC Bayern München
Bundesliga

Hmm... Hvad kan man skrive som optakt til denne kamp? Jeg ar tænkt over det hele dagen, og jeg synes det er svært! Skal man synes det er en god ting at Bayern tabte så stort til Madrid forleden dag, da de så kan virke som et såret dyr? Eller skal vi tage det som noget negativt, da Bayern så har noget at skulle bevise? Jeg er selv meget itvilv, men jeg synes at Allan skrev det rigtig godt forleden på facebookgruppen hvor han skrev følgende om kampen mod Bayern: Vi kan nemt tabe. Vi kan nemt tabe stort. Men jeg vurderer vores chancer for at få point til at være større end nogensinde - omend de altså ikke er store nok til at jeg vil blive skuffet over et nederlag.

Nyheder fra Hamburg
HSV

Først skal jeg beklage at der ikke er kommet nyeder på hjemmesiden i denne uge... før nu, det tager jeg på min kappe, og vil nu prøve at give et overblik over hvad der er sket i løbet af ugen. Heldigvis har vi en facebookgruppe hvor man kan følge rigtig godt med i hvad der sker, det ar også været tilfældet denne uge, og jeg håber mange af jer har fulgt nyhederne derinde! Til dem af jer der ikke ar set vores gruppe kan den ses på linket her hvis man har en profil på facebook


Konkurrence: HSV - Bayern
HSV-Vikinger

På lørdag møder vi Bayern på hjemmebane, i hvad der kan blive en alt afgørende runde for os, vinder Nürnberg og Branuschweig så ser det meget sort ud hvis vi samtidig ikke vinder! Men er vi helt uden chance for sejr? Eller snupper vi en overraskende og vigtig sejr? Hvad tror i?

Tips skal være afgivet løndag kl 15:00

Den opdaterede stilling i konkurrencen kan ses her

FC Augsburg - HSV 3-1
Bundesliga

Det er efterhånden svært at finde noget positivt at skrive. Vi er pivelendige. Vi spiller som en nedrykker. Tilbage er der kun at bede til de højere magter for at Braunschweig og Nürnberg også taber de sidste to kampe (for det gør vi også!!), og så må vi håbe på et mirakel i de to Relegationskampe mod 3’eren fra 2. Bundesliga. Trods b-hold, manglende motivation etc. er det fuldstændig utopi at tro at vi ikke får en sæk mod Bayern, og Mainz har stadig Europa League at spille for i sidste runde, den kan jeg ikke forestille mig at vi ikke også taber. Pessimist? Helt sikkert! Realist? Endnu mere sikkert!

Optakt FC Augsburg - HSV
Bundesliga

3 point i Augsburg i morgen! Drømmen har man jo lov at ha’

Alle andre spiller for os for tiden. Både Braunschweig og Nürnberg tabte igen deres kampe i dag, så nu er det op til os selv, at sikre et lille forspring fra de 2 direkte nedrykningspladser.

Om det så skal lykkes er vel mere tvivlsomt.

Van der Vaart ude
HSVSom forventet bliver Van der Vaart ikke klar til søndagens opgør i Augsburg. Om det så er en større svækkelse kan jo altid diskuteres. Til gengæld skulle det være helt sikkert at både Badelj og Jansen er med i startopstillingen. Det betyder så, at enten Rincon eller Arslan må på bænken. Eller måske begge. Demirbay gjorde det fornuftigt efter sit indhop i lørdags, så mon ikke valget står mellem Rincon eller Demirbay. Man kunne jo så foreslå Slomkas, at sætte Arslan helt i front. Han er ikke specielt hurtig, men det er vel ikke helt udelukket, at han kan sparke en enkelt i kassen, hvis han får den serveret. At det skulle ske for Zoua, kan jeg jo se, at de fleste betragter som helt udelukket.
Lys i mørket
HSV

Indrømmet. det er svært at bevare optimismen.

Der er dog enkelte lyspunkter. Både Badelj og Jansen deltager igen i træningen, og der burde være gode chancer for at begge er klar til på søndag. Ligeledes er der en lille chance for at Van der Vaart kan blive så klar, at han kan få en plads på bænken.

Lasogga og Djourou er ude, så alt taler for, at Westermann igen må spille i centerforsvaret. Om Zoua også får genvalg som angriber står ikke helt klart endnu. Alternativerne er desværre lidt svære at få øje på.

HSV - VfL Wolfsburg 1-3 (0-2)
Bundesliga

Tjekkede lige Superligaen i torsdags (EfB-Randers). Noget skal man jo finde på i de mange påskedage, når formen ikke er til at cykle hver dag.

Kan konstatere at både vejret og nogle af fodboldholdene er bedre i Bundesligaen. Det gjaldt så ikke HSV i går, men det gode forårsvejr kunne man da nyde. Inden kampen.  Til gengæld kunne man så konstatere efter halvandet minuts spil, at den her kamp, den havde vi så altså tabt. Det var i hvert tilfælde det indtryk spillerne efterlod inde på banen. Man kunne selvfølgelig håbe på et mirakel. Den slags sker jo, men reelt var det tydeligt, at ingen af de 11 spillere for alvor troede på, at det her kunne vendes. Efter mindre end 2 minutter! Det siger vist alt om HSV’s situation i år.

 

Konkurrence: Augsburg - HSV
HSV-Vikinger

Efter et håbløst nederlag til Wolfsburg møder vi søndag Augsburg på udebane, vores udbane har ikke set for god ud på det seneste men det er virkelig vigtig at få points i denne kamp, men har vi overhovedet en chance eller drøner vi lige mod 2. liga? 

Tips skal være afgivet søndag kl 15:00

Den opdaterede stilling i konkurrencen kan ses her  

Optakt: HSV - Wolfsburg
Bundesliga

Til dagens kamp er der kun en ting der tæller, det er 3 points og dem SKAL vi have! Nu er vi på hjemmebane så får vi da point(s) eller hvad? Vi har vist os klart stærkest på hjemmebane denne sæson, mens udebanen nærmest har været umulig at få point på. kampen i aften bliver bestemt heller ikke nem. Wolfsburg kan nemlig spille sig op på en champions-league kval. plads med en sejr i aften, og det vil de helt sikkert gå efter.

Kort nyt
HSV

Selvom Calhanoglu forlængede sin kontrakt for et par måneder siden så bliver han konstant sat i forbindelse med diverse storklubber. Denne gang skulle Chelsea være ude efter vores stjerne, også Arsenal har vist interesse, men jeg tror ikke vi skal hænge os alt for meget i de rygter der dukker op, han bliver formegentlig ved os. Oliver Kreuzer har seneste udtalt at et salg af Calhanoglu er udelukket. Hvis Calhanoglu skulle bliver solgt bliver han helt sikkert ikke billig, hans nuværende kontrakt løber nemlig til sommeren 2018.

Konkurrence: HSV - Wolfsburg
HSV-Vikinger

De seneste 10 HSV kampe er endt uden udesejr, denne weekenden skulle meget gerne blive den 11. uden udesejr! Men Wolfsburg er ingen let modstander, og de kæmper for en Champions-League plads.
Det bliver helt sikkert en spændende kamp og vi skal bruge de 3 points, men får vi dem? Eller dummer vi os? Kom med jeres bud i en kommentar herunder!

Tips skal være afgivet lørdag kl 18:00 

Den opdaterede stilling i konkurrencen kan ses her 

Hannover 96 - HSV 2-1 (1-0)
Bundesliga

Halvleg!

Lad os starte med det positive. Vi er kun bagud 1-0. Teoretisk kan vi altså nå at vinde kampen endnu.  Efter godt 30 minutter lød et fra HSV-blokken på Stadion: ”Wir wollen euch kämpfen sehen”. Det havde Hannover forstået fra kampens start. Hvorfor vores spillere troede, at en 25%’s indsats ville være nok til at vinde et bundopgør i Bundesligaen må stå hen i det uvisse.

Efter 5 minutters spil kunne vi konstatere, at vi simpelthen var presset i bund fra kampens start. Kom for sent i alle tacklinger. Var alt for langt fra vores mand og i det hele taget slet ikke til stede i kampen. Sådan fortsatte det så det meste af halvlegen.

De andre bundhold spiller mod....
Bundesliga

Lad os lige kigge lidt på nogle af de øvrige kampe fra den kommende runde. Lad os lige starte med at kaste et blik på stillingen, som du kan se her.

Vi møder altså Hannover og kan overhale dem med en sejr, og det vil drage Hannover helt og aldeles med i bundkampen! Omvendt, så må man sige, at hvis Hannover vinder, så rykker de langt væk fra os og nedrykningsstregen , og med tanke på at de endda også har det letteste restprogram af samtlige hold, så kan vi i tilfælde af et nederlag roligt strege Hannover som et hold vi har mulighed for at overhale efter sidste runde er spillet.

Optakt: Hannover - HSV
Bundesliga

I morgen spiller HSV en meget vigtig kamp i Hannover. Det er den nemmeste af de sidste 5 kampe, da det er den eneste mod et hold fra den nederste halvdel og endda mod en direkte modstander i kampen mod nedrykning.

HSV har jo været i nedrykningszonen i hele sæsonen. Hinrunde gav kun 16 point og en 14. plads, og efter at Rückrunde startede med 4 nederlag var vi helt nede på 17. pladsen, og Bert van Marwijk blev fyret og Mirko Slomka kom til. De 8 kampe med Slomka ved roret har givet 11 point med en målscore på 10-9, hvor det i 21 kampe under van Marwijk altså gav 16 point med en målscore på 35-51. Det er altså helt klar gået fremad med pointhøsten, og selvom vi "kun" er placeret som nr. 16, så må man sige at vore muligheder for overlevelse trods alt er blevet en del bedre med Slomka. Også fordi Hannover er gået helt stå, og ligesom HSV kun har hentet 11 point i Rückrunde.

Man tror det er løgn....
HSV

Aarghhh, pis! Lasogga har fået endnu et tilbagefald, og er ude minimum de næste 2 kampe!

Lasogga var i München i dag for at konsultere Dr. Müller-Wohlfahrt, og i samråd med HSV´s lægestab er det blevet besluttet, at Lasogga skal holde 2 ugers pause.

Jeg synes jo ellers vi siden sidste runde har haft grund til masser af optimisme, men at vi nok en gang skal undvære Lasogga er naturligvis en alvorlig streg i regningen. Mattia Maggio er fortsat i truppen, men det må formodes, at Slomka stiller med Zoua på toppen fra start.

konkurrence: Hannover 96 - HSV
HSV-Vikingervi fik 3 vigtige points mod Leverkusen, nu skal vi bygge videre og have 3 points på udebane mod Hannover, men får vi det eller skuffer i igen? kom med jeres bud! tips skal være afgivet lørdag kl 15:00
Dagens nyheder - mest fra Hannover!
HSV

Der er ikke meget at melde fra Hamburg i dag. Men det tyder jo på ro i og omkring truppen! En trup som trænede igen efter 2 fridage. Van der Vaart og Ilicevic trænede fuldt med mens Lasogga kun var med i dele af træningen og på nedsat intensitet. Men han skal nok blive klar til lørdag! Zoua træner med fra i morgen, og så er det faktisk kun Badelj og de langtidsskadede Beister, Rajkovic og Jansen, der mangler af de spillere som kommer på tale til en plads i startopstillingen.

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,430,397 Unikke besg