Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
konkurrence: HSV - Nürnberg
HSV-Vikingervi møder i weekenden Nürnberg, her skal 3 points på kontoen da det er Nürnberg som er et af de hold som vi skal ha fat i!! jeg synes ikke at der skal siges mere end det, og lad så jeres tips strømme ind! tips skal senest være afgivet lørdag kl 15:00
Lasogga ude - Jiracek klar
HSV

Efter en undersøgelse hos landsholdslægen Dr. Wohlfahrt i går i München er det nu desværre sikkert, at Lasogga heller ikke bliver klar til at spille denne weekend. Risikoen for en forværring af skaden (lår) er for stor til at lade ham spille.

Lasogga er jo uden tvivl vores vigtigste spiller, men holdet har jo i hele ugen vidst, at der var en risiko for at han ikke blev klar, så vi har forhåbentlig forberedt noget andet for at vi kan score de nødvendige mål på søndag mod Nürnberg. Jiracek skulle fx. blive klar til denne kamp, men det er dog nok Zoua, der får chancen på ny som enlig angriber. Lad os håbe at Slomka får ret i sin udtalelse om Zoua: "Jo flere kampe han får, jo mere sikker vil han også blive".

Korte nyheder
HSV

Hakan Calhanoglus fremragende frisparksmål til 3-0 mod Dortmund er blevet nomineret til "Tor des Monats" i februar. I kan her stemme på ham og samtidig nyde de fem andre flotte mål: http://www.sportschau.de/tdm/abstimmung/index.html

På skadesfronten er der gode nyheder. Vi har ikke fået flere skader! Og der er endda nogle på vej tilbage! Van der Vaart er blevet rask igen og er helt sikkert klar på søndag. Sobiech er også kommet sig over sin hjernerystelse og bliver formentlig også klar. Med Jiracek og Lasogga (begge muskelproblemer) ser det også godt ud, men det er dog ikke sikkert endnu.

Lodtrækning i Tipskonkurrence Efterår 2013
HSV-Vikinger

Så tror jeg nok lige at forårets første rigtige ciffertips meldte sig på banen i lørdags! Det fejrer vi ved at kåre en vinder af efterårets tipskonkurrence, som endte således.

Den suværent bedste tipper var Anders Buch med svimlende TO rigtige, hårdt forfulgt af et felt med 9 tippere med hver 1 rigtig. Vinderen findes igen gennem en af Danske Spils lottotrækninger. Da der samlet er tippet rigtige 11 gange kan vi benytte trækningen i Onsdags Lotto d. 12. marts. Resultatet skulle kunne ses på Danske Spils hjemmeside omkring kl. 20.

HSV - Frankfurt 1-1
Bundesliga

Operationen lykkedes, men patienten døde. Sådan kan dagens kamp vel bedst beskrives. Det var opløftende over hele linjen, men alligevel står vi kun tilbage med et enkelt point. Det er selvfølgelig bedre end nul, som vi lå til i mere end en halv time, men det rykker bare ikke det store i bundkampen. Der skal nogle sejre på kontoen, og kampen i dag var en af dem, hvor mulighederne absolut var til stede. Nu er vi nærmest tvunget til at vinde næste søndag hjemme mod Nürnberg.

Optakt: HSV - Frankfurt
Bundesliga

Drobny, Lam, Sobiech, Rajkovic, Jansen, Jiracek, Beister, Demirbay, van der Vaart, Lasogga.

Hvis du har talt efter vil du vide, at det IKKE er startopstillingen til dagens yderst vigtige opgør hjemme mod Frankfurt. Der er nemlig "kun" 10, men du ved jo også godt, at HSV i denne sæson er hjemsøgt af enormt mange skader.

Den opstilling jeg nævnte i skadesupdaten fra i torsdags kommer nok ikke helt til at holde stik. Slomka vil nok stille med Mancienne i midterforsvaret og så rykke Westermann ud på venstre back. Det giver naturligvis god mening ikke at stille med en debutant fra U23-truppen på den position, men jeg er altså aldrig sjældent tryg når Mancienne er med.

Konkurrence: HSV - Frankfurt
HSV-Vikinger

jeg skal beklage at konkurrencen først kommer på nu, men her er den så! vi møder lørdag Frankfurt i en meget spændende bundkamp, men vi er desværre ramt af mange skader,. Kampen bliver rigtig svær men vi SKAL ha' de 3 points, får vi det? hvad tror du ? tips skal være afgivet senest kl 15:00 på lørdag

Dagens skadesupdate
HSV

Jansen er opereret i dag. 6 ugers pause. PIS!
Van der Vaart er stadig sengeliggende. Ikke klar til lørdag.
Jiracek. Det driller mere end forventet. Lørdag er ikke udelukket, men ikke overvejende sandsynlig.
Lasogga bliver ikke klar til lørdag. Det ville være forbundet med (for) stor risiko at lade ham spille lørdag.
Sobiech er ikke aktuel til lørdag.
Badelj trænede med i dag, og ser ud til at kunne spille, men det er endnu ikke 100% sikkert.
Sikkert er det derimod, at Calhanoglu og Ilicevic også trænede fuldt med i dag, og de er klar til lørdag.

Skadesupdate - nu er også Jansen skadet!
HSV

Ja, man tror jo det er løgn. Jeg vidste at Jansen skulle starte inde i aftenens kamp mellem Tyskland og Chile. Efter en halv time finder jeg frem til ARD. Hvad er nu det? Jeg kan se Schmelzer på venstre back. Nu var sidste håb, at Jansen var blevet vist ud, men en optælling af de rød/sorte gav desværre 11, og så var sagen jo klar: Jansen var udgået med en skade. Jamenforhelvededa!!

Det skulle dreje sig om et vrid i venstre fod. Jeg har ikke kunnet finde nogen melding omkring prognosen for Jansens deltagelse i Frankfurt kampen, men vi er nok meget klogere i morgen. 

Korte nyheder
HSV

Højt at flyve, dybt at falde. Det er virkelig HSV´s situation efter det ærgerlige, men ikke ufortjente nederlag i Bremen, efter den meget flotte præstation ugen forinden mod Dortmund. Det kostede ikke noget i stillingen hvad placering angik, men det betød jo, at Bremen nu er 6 point foran os, ligesom Frankfurt, der også fik en sejr (over Stuttgart). Freiburg fik et point med hjem fra Berlin og Braunschweig fik såmænd også et point (hjemme mod Gladbach). Så udover Stuttgart var HSV eneste bundehold, der ikke fik point. Scheisse!

Werder Bremen - HSV 1-0
Bundesliga

Der var lagt i kakkelovnen i eftermiddag, hvor vores HSV var gæster på Wester Stadion til opgør nummer 100 mod arvefjenderne fra Werder Bremen i Bundesligaen. Bremens fans lagde for med en tifo, der skulle fortælle en form for historie om de to klubbers opgør siden Bundesligaens start i 1963, hvor Bremen dog ikke altid har været med.

Stemningen var i top, kampen kunne gå i gang. Det blev en ikke særlig god fodboldkamp, hvis resultat faldt heldigt ud til Bremens fordel.

Optakt: Werder Bremen - HSV
Bundesliga

Til kampen mod Dortmund var vi flere vikinger afsted, her så vi HSV vinde en fremragende 3-0 sejr, ok, kampen var måske ikke altid lige velspillet, nen fight og hårdtarbejde var der masser af og er der en ting jeg har lært at de utallige kampe jeg har set mellem HSV og Bremen, så er det at fight og hårdt arbejde vinder kampene i disse nord derby's. Imorgen bliver ingen undtagelse og jeg er derfor ekstra glad for den måde som Slomka vidste han ville spille fodbold på mod Dortmund. Så vidt jeg ved er vi desværre ingen vinkinger afsted imorgen, lad os ikke håbe at det får indflydelse på holdets præstation! 

Kort nyt
HSV

Som Allan helt rigtig skrev det til min nyhed igår, så kommer der ændringer i truppen til i morgen, på trods af det gode resutat mod Dortmund er Slomka nødsaget til at ændre i startopstillingn da Westermann er blevet syg. I morgen er Diekmeier så klar og han går direkte ind og erstatter Westermann, det ser jeg på ingen måde som nogen svækkelse af truppen... tværtimod

 

Kort nyt
HSV

Efter den fremragende kamp mod Dortmund var stemningen i truppen høj, det fik Djourou til at erklære hans kærlighed til klubben: Jeg elsker holdet, jeg elsker byen! Der er så meget potientiale i HSV, vi må sørger for at komme fremad. Fansene er fantastiske, og stemningen er meget anderledes end i England. Hvis at går godt og klubben vil have mig, vil jeg meget gerne blive her!. HSV kan indtil 30 april købe Djourou for 2 mio. Euro. Om dette ville være en god idé skal jeg lade være usagt. 

Konkurrence: Werder Bremen - HSV
HSV-Vikinger

I weekenden fik vi en yderst overraskende sejr mod Dortmund på 3-0! Denne gang møder vi et utroligt svagt Bremen hold, det skal betyde 3 point! Men bliver det så lige til? Eler får Slomka det første nederlag? Hvad tror i? Kom med jeres bud! 

Tips skal være afgivet senest lørdag kl 15:00  

HSV - Bor. Dortmund 3-0
Bundesliga

Wir werden Deutscher Meister! Arh, dog ikke, men i dag var en fantastisk præstation. 3-0 mod Dortmund, som var i Champions League-finalen sidste år, efter 8 nederlag i træk er ikke til at fatte. Vi var naturligvis ikke tre mål bedre, men i dag gik alt bare op i en højere enhed. Vi udnyttede vores chancer, forærede intet til Dortmund og Adler leverede små mirakler i målet. Det var opskriften på en sejr over et stærkt Dortmund-hold i vores svære situation. Hvor var det fedt at være vidne til fra nærmeste hold i blok 20C!

Optakt HSV - Bor. Dortmund
Bundesliga

Ny træner – ny energi?

Forhåbentligt. Under alle omstændigheder lyder det til, at trænerskiftet har forbedret humøret i truppen en smule. Til gengæld ved man jo også godt at der kun skal to nederlag til før vi er tilbage ved udgangspunktet.

Morgendagens kamp mod Dortmund er af mange set som en fin startkamp for Slomka. Hvis vi taber, er det jo kun som forventet og skulle miraklet ske, at vi får points med fra kampen, kan det jo sagtens blive starten på en god spiral, som vi har håbet på så længe.

 

Konkurrence: HSV - Dortmund
HSV-Vikinger

Vi møder på lørdag Dortmund på hjemmebane, vi har virkelig brug for en sejr i denne svære kamp. Slomka er komme til, men er det nok til at skaffe os en sejr? Hvad tror i? Kom med jeres tip 

Tips skal senest være afgivet lørdag kl 14:00 

Hermann Rieger er død
HSV

HSV og alle klubbens fans fik i dag den triste besked, at klubbens kultmassør Hermann Rieger har tabt sin sidste kamp. Rieger fik i 2004 konstateret kræft og trods diverse behandlinger viste det sig hurtigt, at helbredelse ikke var muligt. For 4-5 år siden troede alle vist - inclusive Hermann Rieger selv - at det var slut, men som altid fortsatte han kampen.

Et af de allerstørste øjeblikke jeg personligt har oplevet på Volkspark, var da han for 2 år siden i hjemmekampen mod Schalke 04 kunne fejre sin 70 års fødselsdag sammen med 57.000 tilskuere.

Sammen med Lotto King Karl præsenterede han spillerne i kranen inden kampen, og da maskotten Dino Hermann (opkaldt efter Rieger) var præsenteret, brød publikum ud i først fødselsdagssang og efterfølgende sange til ære for Hermann Rieger.

"Ich liebe euch" lød det igen og igen fra Hermann, med tårer i øjnene.

Vi elskede dig, Hermann Rieger!

Braunschweig - HSV 4-2/Ny træner
Bundesliga

puh.. jeg synes sgu det bliver tungere og tungere at skulle skrive referater denne sæson! 4 sejre, 4 uafgjorte og alt for mange nederlag og snart sæsonens tredje træner. Men hvad er problemet? Jeg synes efterhånden det er så tydeligt for os alle, den eneste der ikke kunne få øje på det var vores træner. 

Vi var som bekendt for langsomme med få smidt van Marwijk ud og det resulterede i at Magat tog til Fulam og det ser dermed ud til at Slomka bliver vores nye træner, ikke mange vikinger på facebook virker til at have den store tiltro til ham, men det kan kun blive bedre!

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,430,376 Unikke besg