Navigation
· Nyheder
Arrangementer
· Hjemmebaneture
· Udebaneture
HSV-Vikinger
HSV
· Kampprogram
· Stilling/statistik
Version
PHP-Fusion v7.02.06
Besgende
· Gster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 65
· Nyeste bruger: Benjamin Sturm
Hvem er vi

Siden er under opdatering

Den danske fanklub "HSV-Vikinger.dk" er stiftet i foråret 2004 af fire gutter, der er HSV fans med hjerte og sjæl. Vi har alle fire vore egne individuelle grunde til at være fans af lige netop HSV, men vi er fælles om gerne at ville dele vores passion med andre. Derfor har vi stiftet fanklubben.

Et vigtigt mål med det at drive fanklubben er selvfølgelig at få set en masse fodbold. En ting er dog lige så vigtigt, nemlig det sociale samvær. Der er ikke noget mere kedeligt end at se en fodboldkamp alene, så fanklubben udgør på samme tid en social ramme. Det er i fanklubben og på stadion, vi mødes for at drikke et par øl, for at hygge os og ikke mindst for at støtte Hamburger Sport Verein.

Der er stor forskel på, hvor tit vi er afsted. Nogle ser kun enkelte kampe hver sæson, mens andre har sæsonkort og ser samtlige hjemmekampe plus en del udekampe. Vi dømmer dog ikke folk efter antallet af sete kampe. Mindre kan også gøre det. Hos os er alle velkomne, så længe kærligheden gælder HSV.

Der kører næsten altid et par biler til Hamburgs hjemmekampe, og derfor er du også velkommen til at kontakte os for at høre, om der er en plads tilovers. På den måde vil vi også være behjælpelige med at gøre det lettere for andre at følge HSV. Eller du kan som medlem oprette en tråd på forum og søge/tilbyde kørelejlighed.

Vi kan altid skaffe billetter til medlemmer, såfremt man bestiller i god tid.

Udover de sædvanlige bilture til hjemmekampe vil vi også bestræbe os på at arrangere nogle busture til hjemmekampe mod nogle af de andre store hold i Bundesligaen. I sidst sæson have vi busser afsted til kampene mod Werder Bremen, Bayern München og VfB Stuttgart.

En anden ting, som kan anbefales, er udebanekampe. Her kan vi enten slå os sammen med andre HSV-fans for, med tog fra Hamburg, at drage videre ned gennem Tyskland. Her har man virkelig mulighed for at mærke, hvad det vil sige at opleve en international storkamp. Kan vi blot skaffe seks mand, har vi mulighed for egen kupe. En sådan tur skal opleves. Alternativt kører vi i biler. I den forgangne sæson arrangerede vi ture til udekampene i Berlin og Hannover.

Udover, at vi skal se en masse god fodbold, så vil HSV-Vikinger også lave arrangementer af anden art. Her kan bl.a. nævnes møde med spillerne, grillpølser og øl før udvalgte hjemmekampe, byture til Hamburg og andet, der kan være med til at styrke sammenholdet i fanklubben.

Hvad får du så helt konkret som medlem af HSV-Vikinger.dk?

Fanklubben udgiver to gange om året sit medlemsblad, som indeholder turbeskrivelser, nyt om HSV Vikinger og praktiske ting om dit medlemsskab.

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med nyheder fra klubben, så du altid ved, hvad der foregår omkring HSV og Bundesligaen. Faciliteter som debatforum, afstemninger og replikker er forbeholdt medlemmer ligesom det er tilfældet for download af de gamle klubblade.

Som nyt medlem modtager du en "velkomstpakke" med et nummer af vores blad, information om fanklubben og lidt andet guf.

HSV Vikinger.dk skal ikke være verdens største fanklub. Vi vil heller ikke satse på et bestemt medlemstal. Vi mener ikke, man kan måle en fanklub på disse ting. Vi vil så at sige hellere have kvalitet frem for kvantitet. Så når vi ikke vil skabe den største fanklub, så vil vi stræbe efter at skabe den bedste og hyggeligste fanklub, hvor der altid sker noget nyt, og hvor der er en sund stabilitet til fordel for alle danske fans af Hamburger Sport Verein.

Nur der HSV

Bliv medlem

Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
2,332,159 Unikke besg